Φάγαμε στην Καυτή Πατάτα και μας έφυγε η μαγκιά

Αν δεν έχεις πάει ακόμα, κλείστα όλα, σήκω από καρέκλες – καναπέδες και τρέχα!

Στην Κολοκοτρώνη, τον υπέροχο, εμπορικό, δρόμο που συνδέει το Σύνταγμα με το Μοναστηράκι, υπάρχει ένα μαγαζί αφιερωμένο στο πιο ωραίο πράγμα που βγαίνει από τη γη. Την πατάτα! Και δεν μιλάμε για καμία ξενέρωτη πατάτα, αλλά για ένα έπος 2 κιλών, που ψήνεται στους 300 βαθμούς Κελσίου, εξ ου και το όνομα του μαγαζιού Καυτή Πατάτα, για τρεις ώρες, μέχρι να γίνει πιο μαλακή και από marshmallow.

 

 

 

Κατόπιν, ανοίγεται, ανακατεύεται με βούτυρο ή λαδάκι για τους «κάνωδίαιτα» και έτσι δημιουργείται μια υπέροχη βάση πάνω στην οποία μπορείς να οργιάσεις. Το μαγαζί διαθέτει έτοιμους συνδυασμούς, με πολύ popular τα Ceasar’s Combo και το Chilli Con Carne Combo, αλλά μπορείς να φτιάξεις και τη δική σου λίγο λιπαρή – έλα δεν πειράζει – , αλλά πεντανόστιμη, πανδαισία, με μέγιστο συνδυασμό, για τους πολύ δυνατούς παίκτες, αυτό των 12 υλικώνΠρόκειται ουσιαστικά για το Jacket Potato αλλά με ένα twist.

 

 

Δοκιμάσαμε τον πλέον κλασικό συνδυασμό cheddar – μπέικον, μαζί με λίγη από την δροσερή σως γιαουρτιού, και πραγματικά προσκυνήσαμε. Όμως δεν σταματήσαμε εκεί γιατί #alwaysfat και έτσι δοκιμάσαμε και μία πατάτα με κιμά που ήταν πιο νόστιμο από ό,τι έχουμε φάει έως τώρα στη ζωή μας. Μην ξεχάσεις – αλήθεια – να πάρεις την μανιταροζαμπονοσαλάτα και την καροτοσαλάτα που θα απογειώσει τις πατάτες σου. Τέλος, στην Καυτή Πατάτα, μπορείς να απολαύσεις δροσερές σαλάτες και να έχεις έτσι ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα.

 

 

 

Πατάτα για πάντα – δίαιτα ποτέ.

Περισσότερα εδώ