Γιατί πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα του Clumsies

Η «σύλληψη» του Clumsies έγινε το 2012, από τους δύο μέχρι τότε αγνώστους μεταξύ τους, Βασίλη Κυρίτση (Greek World Class Winner 2012) και Νίκο Μπακούλη (Greek World Class Winner 2011). Βασικό συστατικό στοιχείο και κίνητρο που τους έδωσε το έναυσμα για την κατασκευή του συγκεκριμένου κοκτέιλ μπαρ, η κοινή αυτοσαρκαστική τους διάθεση. Σε δεύτερη μοίρα, η ανάγκη επικοινωνίας με τον πελάτη.

Μετά από πολλούς πειραματισμούς για χρόνια, χάρη στο πάντρεμά τους με τους τρεις ακούραστους επαγγελματίες της εστίασης, τον Λευτέρη Γεωργόπουλο, τον Θάνο Τσουνάκα και τον Γιώργο Καίσαρη, δημιούργησαν ένα άρτιο team και έφτασαν τον πήχη σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Σήμερα, το συγκεκριμένο all-day bar είναι το talk of the town! Τόσο ο φροντισμένος χώρος του και τα υψηλής προδιαγραφής και άριστης ποιότητας πιάτα και cocktail, όσο και η αίσθηση του «σαν στο σπίτι σου», έχουν κερδίσει ακόμα και τον πιο ιδιότροπο πελάτη. Από έναν καφέ το πρωί μέχρι τη βραδινή έξοδο, προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του.

Ένα ακόμη στοιχείο, το οποίο επιβεβαιώνει τη φιλοξενία του Clumsies, είναι το The Room, ένας ζεστός, φιλόξενος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τζάκι, βιβλιοθήκη, μπιλιάρδο και βινύλια που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα. Το σέρβις σε αυτό το δωμάτιο είναι προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να απολαύσουν πεντανόστιμα πιάτα, αλλά και ιδιαίτερα cocktails από την εμπνευσμένη λίστα που διαθέτει το κατάστημα.

 

Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας, είναι ότι εάν θέλετε να απολαύσετε τις privé υπηρεσίες του Clumsies, θα πρέπει να έχετε κάνει ηλεκτρονική ή τηλεφωνική κράτηση, καθώς η ζήτηση για το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μεγάλη! Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε καθόλου στη γραμμή, αφού η ανταπόκριση του προσωπικού είναι πιο άμεση και από άμεση.

Το Clumsies, ήρθε για να γίνει το δεύτερό σου σπίτι, γι’αυτό μη διστάσεις να χτυπήσεις την πόρτα του!

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 30, Αθήνα 

Τηλέφωνο: 21 0323 2682

Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μία ματιά εδώ: http://theclumsies.gr