A Human World Map και έξι απίθανες ευχές

Κυριακή πρωί, λιακάδα και ο καφές ήταν ήδη κανονισμένος στο εξωτικό L.A του κάμπου!

Η αλήθεια είναι ότι ο καφές ήταν σχεδόν  ραντεβού στα τυφλά.  Όχι αγαπούλα, μην βιάζεσαι, δεν έλαβα μέρος σε καμιά τηλεοπτική παρωδία και τρολάρεις! Σου ετοιμάζω κάτι καλύτερο! Μια εμπειρία που πρόκειται να λάβει μέρος στη Λάρισα σύντομα, και δεν ξέρω, μπορεί και συ να είσαι ήδη κομμάτι της έκθεσης Illustration  A Human World Map . Δεν σε πιέζω, θα μου πεις αργότερα, είμαι σίγουρη.

Στο ψητό τώρα! Το ρολόι δείχνει 12, και βρίσκω επιτέλους τη six impossible wishes, μια νέα επιμελητική ομάδα με έδρα την Αθήνα. Και γιατί να θέλεις να μάθεις για το καφεδάκι μου θα μου πεις με τη σειρά σου και συ. Η Λαρισαία Ραφαέλα Καραγιάννη και η φίλη της Αναστασία Τερζίδου, σε συνεργασία με το Wisedog θα σου προσφέρουν μια διαδραστική πρωτόγνωρη εμπειρία, συνδυάζουν το «τώρα» με πολλή ψηφιακή δημιουργικότητα, και μας βοηθούν να εξερευνήσουμε το πως η τέχνη εξελίσσεται και προσλαμβάνεται στην ψηφιακή εποχή. Μότο τους.. πάντα φαίνεται αδύνατο, μέχρι να πραγματοποιηθεί. Σου φαντάζει δύσκολο; Το παραδέχομαι, και μένα στην αρχή, αλλά μου το εξήγησαν και μην άγχεσαι! Για σένα δουλεύω σου λέω!

Και η Ραφαέλα και η Αναστασία, θέλουν να σε ξεναγήσουν στην τέχνη μέσα από το συνδυασμό της με την τεχνολογία, να σε εξοικειώσουν με αυτήν, να σου παρουσιάσουν τον κόσμο μας μέσα από 100 διαφορετικά έργα, illustrations  πολλών καλλιτεχνών ανά των κόσμο. Την ανομοιομορφία των ανθρώπων, αυτών που αγαπάμε και περιγράφουμε  όπως εμείς τους βλέπουμε, μέσα από φιγούρες που οι καλλιτέχνες δημιούργησαν βάση όσων γράψαμε στη μικρή μας παράγραφο και τους στείλαμε. Δεν το πήρες χαμπάρι; Γέμισε το facebook του κάμπου με αυτό, αν δεν με έχεις φίλη εκεί να ενημερώνεσαι , δεν φταίω εγώ! Σκέφτηκαν και επιμελήθηκαν μια έκθεση  new media art  η  οποία κάνει ποδαρικό στην πόλη μας. Ετοίμασαν που λες ένα παιχνίδι συμμετοχής των Λαρισαίων κατοίκων , με πρωταγωνιστές όσους αγαπούν, και αποτέλεσμα άκρως ανατρεπτικό! Ψηφιακοί και αναλογικοί τρόποι θα μπερδευτούν  ευχάριστα και μόλις βρεθείς στην έκθεση  θα βιώσεις την διαφορετικότητα μας! GIF-άκια , αναζήτηση προσώπων, διαφορετικοί καμβάδες μας περιμένουν. Τέχνη προσιτή, αντιληπτή, ευχάριστη.

Η αλήθεια είναι, ότι η συμμετοχή των Λαρισαίων τις εξέπληξε, δεν περίμεναν κάτι τέτοιο. Και θέλουν να είμαστε το καλύτερο ποδαρικό, για να συνεχίσουν και με άλλες πόλεις μετά από εμάς. Χάρηκα με τον καφέ τούτο δεν στο κρύβω. Οι τύπισσες είναι υπέροχες, ψαγμένες, με ενέργεια και φοβερές ιδέες! Μου εξήγησαν κάθε λεπτομέρεια της έκθεσης  και απλά ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες! Δεν θα σας αποκαλύψω όμως περισσότερα γιατί θα έχετε live video από μένα στα εγκαίνια, άπειρες φώτο και φουλ ενημέρωση. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε τα καλά σας και να είστε μαζί μου  στις 24 του Μάρτη στο Wisedog να κάνουμε χαμό!

Βάλτε την εκδήλωση στα αγαπημένα σας. Ρίξτε και μια ματιά στην πρώτη τους έκθεση εδώ

Tσέκαρε εδώ