Αν ψάχνεις τα πιο cool γυαλιά ηλίου για φέτος το καλοκαίρι σου έχουμε τη λύση

Μια βόλτα μέχρι το flagship store των Original Vintage Optic Store θα σε πείσει.

 

Eίναι η εποχή που όλοι ψάχνουμε τα κατάλληλα, ανάλογα με το πρόσωπο και τις ανάγκες μας, γυαλιά ηλίου. Αν λοιπόν βρεθείς στο κέντρο μη παραλείψεις να περάσεις από το Original Vintage Optic Store. Το ευγενικό προσωπικό, ο πραγματικά υπέροχος χώρος, αλλά κυρίως (über alles που λένε στο χωριό μας) τα φανταστικά γυαλιά που μπορούν να γίνουν δικά σου σε value for money τιμές είναι η καλύτερη αφορμή για να γίνει το συγκεκριμένο κατάστημα ο προορισμός σου.

 

 

 

To flagship οπτικό κατάστημα του brand Original Vintage άνοιξε τον Ιούνιο στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Καραγιώργη Σερβίας 4 (εντός της Στοάς Καλλιγά).

Επικοινωνεί την ιστορία και το DNA του ομώνυμου brand και επαναφέρει τις αξίες του craftsmanship στην αγορά των οπτικών ειδών. Στο Original Vintage Optic Concept Store μπορείτε να βρείτε την πλήρη συλλογή Original Vintage, limited edition γυαλιών ηλίου και οράσεως, επιλεγμένες συλλογές eyewear, όλα τα αναλώσιμα οπτικά είδη, φακούς επαφής κτλ. καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες δημιουργίας bespoke γυαλιών.

 

 

 

Τώρα ξέρεις από που θα αγοράσεις γυαλιά ηλίου φέτος.