Τhe Sowl: Το Μεξικό μεταφέρεται στο κέντρο της Αθήνας

Ο αγαπημένος πολυχώρος του Θησείου, ανανεώνει το menu του και αξίζει να τον επισκεφτείτε.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών, στο Θησείο, έφτασε o λατινοαμερικάνικος  που έλειπε από την πόλη.

Μετατρέποντας το κτίριο των στάβλων του Όθωνα σε μια μεξικάνικη χασιέντα, ο πολυχώρος The Sowl -Gallery-Bar-Art-Food- δημιουργεί ένα νέο πολυχώρο διασκέδασης για κάθε γούστο.

Πριν μερικές ημέρες , η Αλεξάνδρα Δράκου, με τους συνδημιουργούς του The Sowl Γιάννη Μωράκη της JKM Group και Γιώργο Μελισσάρη, υποδέχθηκε φίλους, εκπροσώπους των media στην αυλή του Sowl για να δοκιμάσουν το καλοκαιρινό menu. O chef Δημήτρης Κανατάς δημιούργησε πιάτα που εμπνεύστηκε από την Κεντρική και Νότια Αμερική για το νέο Dinning menu της Taqueria, που ικανοποίησαν όλους τους προσκεκλημένους.

Ψητό καλαμπόκι με sour cream, τυρί manchego και καπνιστή πάπρικα με sour cream, fajitas κοτόπουλου με πικάντικο ρύζι, ζεστές tortillas, pico de gallo και guacamole, quesadillas κοτόπουλου με πιπεριές και cheddar με sour cream and guacamole, τραγανά nachos και σαλάτα από σπανάκι baby, ρόκα, jamon, μαριναρισμένες φράουλες και μύρτιλα γέμισαν τα πιάτα (και τα στομάχια) των καλεσμένων που για λίγο ένιωσαν πώς βρίσκονται στο Μεξικό.

Tαυτόχρονα τα πρώτα κοκτέιλ – που επιμελήθηκε ο Aναστάσιος Τσάμης – κατεύθαναν στα τραπέζια. Η νύχτα ήταν ζεστή, φίλοι και γνωστοί συναντήθηκαν σε έναν χώρο με πολύ ωραία αυρά, ενώ η οικοδέσποινα γέμιζε τον χώρο με το χαμόγελο της.

Μια γλυκιά βραδιά δεν μπορούσε να μη κλείσει θριαμβευτικά. Έτσι λοιπόν τα ζεστά churros σε sause από σοκολάτα και chilli και παγωτό κανέλας μας άφησαν άφωνους και ευτυχείς.

Καλοκαίρι σημαίνει  Sowl και δεν πρέπει να το χάσετε. Viva Mexico!