Βorsalino: Το στέκι που θα περάσουμε την φετινή Άνοιξη

Η πρόσφατη προσθήκη στη νυχτερινή ζωή της πόλης είναι διά χειρός Γιάννη Κοροβέση και σίγουρα θα της βγάλεις το καπέλο.

 

Το Borsalino, ένα μπαρ για πραγματικούς κύριους, αποτελεί την πρώτη επιχειρηματική κίνηση του Γιάννη Κοροβέση, σε συνεργασία με τους Μάκη Παπαδάτο, Άρη Βασιλόπουλο και Νικόλα Τσαμπρό. Ο υπέροχος δρόμος της Κολοκοτρώνη, τα πολύ καλά ποτά και το ξεχωριστό περιβάλλον θα σε πείσουν αμέσως πώς το Borsalino είναι το καλύτερο μέρος για να περάσεις την άνοιξη που έρχεται.

 

 

Ζητήσαμε από την ομάδα του Borsalino να μας περιγράψει το concept του μπαρ:

Σκοπός μας στο Borsalino είναι κυρίως να προσφέρουμε νόστιμα ποτά, που κινούνται στη γευστική παλέτα της Μεσογείου, σεβόμενοι και εκμεταλλευόμενοι την εποχικότητα των υλικών, χωρίς πολλές φιοριτούρες και «πλαστή» πολυπλοκότητα.

Διαθέτουμε ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία στα προσφερόμενα αποστάγματα και τα κρασιά, όλα είναι με προσοχή επιλεγμένα, ενώ προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε από τα μοναδικά, συνήθως χειροποίητα, προϊόντα που διαθέτουμε σταθερά ή κατά περίσταση, όπως για παράδειγμα η Κομπούτσα.

 

Επιλεγμένος, μετά από μεγάλη σπουδή, είναι οι εξαιρετικές επιλογές καφέ που μας προσφέρει η Kudu, με το φημισμένο The Grail και μια Single Estate ποικιλία, η ζεστή σοκολάτα Valhrona και οι χυμοί ψυχρής έκθλιψης.

Το μενού του φαγητού έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Νουρλόγλου, στη λογική των μεσογειακών τάπας, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Στεφανάκος και η ομάδα του.

Tώρα ξέρεις που θα περνάς τα βράδια σου (και τα πρωινά σου).

 

*Θερμές ευχαριστίες στον Αχιλλέα Αναστασόπουλο.

*Φωτογραφίες από το Facebook του Borsalino.

* Info: Borsalino Bar, Κολοκοτρώνη 59, τηλ.: 210 3232222