Ξεκίνησε η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail

Mediterranean Cocktail Festival by Skinos: Η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail.

Από τις 12 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, περισσότερα από 80 bars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και από Λευκωσία, Λεμεσσό και Βυρηττό θα σερβίρουν Skinos cocktails φτιαγμένα με υλικά της Μεσογειακής φύσης.

Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του «Μεσογειακού Cocktailing» κατά προέκταση και του Mediterranean Cocktails Festival.

Γιατί η φιλοσοφία των Μεσογειακών cocktails και bartending έχει να κάνει με την επικέντρωση, την αφοσίωση και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από τις υπέροχες, ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου.

Άλλωστε, στην καρδιά του καλοκαιριού λίγα πράγματα φαντάζουν απολαυστικότερα από δροσιστικά, γευστικά cocktails.

Με το Mediterranean Cocktails Festival, την μεγαλύτερη γιορτή Μεσογειακού Cocktail, η εμπειρία αυτή συνδυάζεται με την ευκαιρία να κερδίσουμε ταξίδια και μοναδικά δώρα.

Συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό και ψηφίζοντας το αγαπημένο μας Mediterranean Cocktail από τα bars που επισκεπτόσαστε, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στη Μύκονο.

Για να συμμετάσχετε σε αυτή την «Γιορτή της Μεσογείου» δεν έχετε παρά να κλικάρετε εδώ

______________________

Μερικά λόγια για το Skinos Mastiha Spirit

Το όνομά του Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).

Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.

O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο επώνυμο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες. Από το 2011 εως και σήμερα ο Skinos αναγνωρίζεται με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ποτών, όπως το San Francisco World Spirits Competition και το Spirits International Prestige (SIP) awards.